Avantatges Federats

Avantatges federats

Gaudeix dels avantatges que et proporciona ser un membre federat de la Federació Catalana de Pàdel:

La llicència federativa et permet accedir a les competicions i altres esdeveniments de tipus oficial, a més de proporcionar-te una assegurança d’accidents esportius, obligatòria per llei.

 • Wunder Training

  Programa d’enfortiment especial per a Pàdel

  Wunder Training, especialista en enfortiment muscular per a l’esport i en el tractament de molèsties de l’aparell locomotor ha creat un programa d’entrenament muscular específic per padelistes de qualsevol nivell, edat i sexe. L’objectiu de l’entrenament és millorar el rendiment esportiu, prevenir lesions i reforçar els possibles dèficits musculars. L’abonament inclou 3 sessions d’intrucció a l’entrenament muscular guiades per un instructor, una evaluació mèdica, un tes de columna lumar o cervical i un test de força.

  Aquest programa té un preu especial per a Federats de la FCP.

  Més informació aquí

 • Play & Help

  Descomptes en fins a un 15% pels federats

  Si estas federat tens descomptes fins a un 15% en la teva compra, ja sigui a la botiga del carrer  de Johann Sebastian Bach nº28, o per la venta online.

  http://www.playandhelp.es/es/

 • Transglobal

  Descompte a l’agència de viatges Transglobal

  L’agència de viatges Transglobal, ubicada a Barcelona, ofereix un descompte del 6% en paquets vacacionals als federats a la Federació Catalana de Pàdel. Per a més informació:

  Carme Guillaumet: c.guillaumet@viajestransglobal.com
  Ana Súnico: a.sunico@viajestransglobal.com
  Leonardo Moreno: l.moreno@viajestransglobal.com
  Roger de Llúria, 117. 08037 Barcelona Tel. 93.487.17.55 (Ext. 1)
  www.viajestransglobal.com

 • Denti2

  Avantatges i descomptes a la clínica dental Denti2

  Si ets federat de La federació Catalana de Pàdel, podràs gaudir d’una primera visita gratuïta i d’un 15% de descompte a la clínica dental Denti2.

  La clínica dental Denti2 cobreix tots els tractaments dentals amb l’objectiu de millorar i mantenir la salut bucodental. Per a més informació:

  C/ Calvet, 16, 1r 1a Esc. B
  08021 Barcelona
  Tel. 93 414 69 32 / 648 753 546
  infomed@infomed.es

 • Federació Catalana de Vela

  Acord de la Federació Catalana de Pàdel i la federació Catalana de Vela

  Els federats de pàdel poden gaudir d’un 10% de descompte en els cursos de vela organitzats pel Centre Municipal de Vela (CMV) de Barcelona i també d’un 10% de descompte en el lloguer d’embarcacions. Per a més informació: http://www.fcv.cat

 • Gimnasios Barcelona

  L’actualidat del pàdel, a Gimnasios de Barcelona

  Gimnasos Barcelona és el canal de difusió informativa de gran part dels tornejos i campionats del Circuit Català de Pàdel, organitzat per la Federació Catalana de Pàdel.

  Gimnasios Barcelona és una guia de referència de centres esportius de Barcelona i província. És una web pensada per ajudar-te, on trobaràs tot el que necessitis per escollir el centre, tenint en compte les teves necessitats, i tot això d’una manera clara i senzilla.

 •